Diensten

Tuinaanleg

Kuipers tuinaanleg heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen waarbij wij creativiteit en kwaliteit voorop hebben staan. Wij kunnen het gehele project uit handen nemen van het ontwerpen van de tuin, het maken van een beplatingsplan tot het aanleggen van uw sproei systeem.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Waar is het beter te vertoeven dan in een mooie verzorgde tuin om lekker te ontspannen? Omgeven door bloeiende beplantingen en bomen, genieten van de verschillende seizoenen. De ideale plek om veel tijd in door te brengen. Kuipers Tuinaanleg helpt u om uw tuin er elk seizoen prachtig uit te laten zien.

Sierbestrating

Alles wat maar met bestrating te maken heeft kunnen wij verzorgen. Van ontwerp, grondwerk en levering van materialen tot aan de oplevering. Niet alleen voor sierbestrating maar ook voor bestrating in de wegenbouw, herbestrating, reparatiewerkzaamheden en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres voor een echt stuk vakwerk.

Wij leveren materialen in vele soorten en maten. Om de juiste keuze te kunnen maken kunt u het beste een afspraak met ons maken om te gaan kijken naar de vele mogelijkheden.

Tuinberegening

Om uw tuin de gehele zomer er prachtig uit te laten zien is sproeien van groot belang, echter is dit een tijdrovende klus. De oplossing hiervoor is een beregeningsinstallatie op maat, dit kunnen wij voor u realiseren. Een installatie kan geplaats worden in een nieuw aan te leggen tuin maar ook een bestaande tuin. Wij maken gebruik van het merk Rain Bird, Rain Bird beschikt over een breed assortiment en is zeer geschikt voor het automatische beregenen van uw tuin of gewassen.

Voordelen tuinberegening:

Bent u opzoek naar een beregeningsinstallatie? Neem dan contact met ons op.

Robotmaaiers

Naast het aanleggen en het onderhouden van uw tuin bieden wij ook robotmaaiers aan. Voor iedere tuin kunnen wij een robotmaaier aanbieden, van kleinere stadstuinen tot grote oppervlakken van maximaal 5000 m2. Het volledig maaien van complexe gazons met afgelegen zones en smalle stukken is geen enkel probleem voor de robots!

Bent u opzoek naar een robotmaaier? Neem dan contact met ons op.